CHP İSTANBUL İL BAŞKANI DR. CANAN KAFTANCIOĞLU, TAKSİM’DE 19 MAYIS TÖRENİNE KATILDI

19.05.2022

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, bağımsızlık mücadelesinin ilk adımı olarak tarihe geçen ve ülkenin gençlerine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yılında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen çelenk bırakma törenine katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’na CHP İstanbul Milletvekilleri Yüksel Mansur Kılınç, Sezgin Tanrıkulu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın ve CHP İstanbul İl Örgütü eşlik etti. Çeşitli siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı çelenk sunma töreninde, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çelenk sunumunun ardından ise resmi tören sona erdi.

Resmi törenin bitiminin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen siyasi partilerin çelenk sunma törenine geçildi. CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, CHP İstanbul İl Örgütü adına Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından CHP İstanbul İl Örgütü Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirirken,  CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu törene katılan vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle alandan ayrıldı.