CHP Fatih ilçe Başkanı Yusuf Yetişgin'den Umut dolu Mesajlar

20.01.2023

CHP MYK tarafından yeni ilçe başkanı olarak atanan Yusuf Yetişgin.

2019'da CHP Fatih belediye başkan aday adayı ve Tarihi Yarımada Girişimci İş Adamları Derneği başkanı Yusuf Yetişgin bugün ilçe başkanlığında yaklaşık 500 kişi tarafından ilçe binasının girişinde karşılandı. Yetişgin ilçe binasında İlçe saymanı Bülent İpekler ve İlçe Sekreteri Canan Tarım görevi devir aldı. Yeni başkanı Yusuf Yetişgin yaptığı konuşmada şunları söyledi


Değerli Dostlarım;

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken; yepyeni bir Türkiye İnşa etmek için, derin yoksulluğun olmadığı, gençlerimizin ve tüm yurttaşlarımızın gelecek korkusu yaşamadığı, üreten, tam demokrasi ve adaletle yönetilen bir Türkiye için adanmışlıkla çalışan sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve sayın il başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nun uygun görerek tarafıma verdikleri görev ve sorumluluk için minnettarım.

Ülkemizin gözbebeği İstanbul’umuzun kalbi Fatih ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olarak elde ettiğim onuru; tüm örgütümüzle kucaklaşarak, sevgi ikliminin egemen olduğu, 2023 genel ve 2024 Yerel seçimlerinde zirvede bir başarı ile taçlandırmak için çalışacağız. Fatih’te tüm gönülleri fethedip seçmenlerimizin teveccühünü en yüksek oranda elde ederek gönüllerin fatihi olmaya geldik.

Bu bilinç ve anlayışla tüm örgümüzü ve Fatih halkını umut, güven ve sevgiyle selamlıyorum.



yusuf baskan