Yetişgin: Hedefimiz iktidar, ‘BAŞLIYORUZ’ CHP Fatih, coşkulu bir törenle, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için saha çalışmalarının startını verdi.

07.03.2023

CHP Fatih İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleşeceği öngörülen genel seçimler için ilçe başkanlığında seçim startını verdi. CHP Fatih İlçe Başkanı Yusuf Yetişgin, “Cumhuriyet Halk Partisi 1923 yılında ekilmiş ulu bur çınardır. Günümüze dek heybetini korumuş, dalları ise tüm halkımızı sarmıştır. Artık bu çınarın altında birlik ve beraberlik zamanıdır. Bu inanç ve umutla bizler seçime hazırız diyor ve çalışmalarımıza başlıyoruz‘’ dedi. CHP İlçe Başkanı Yusuf Yetişgin ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları 14 Mayıs günü gerçekleşmesi beklenen genel seçimler gündemli toplantıda partililerle bir araya gelerek seçim startı verdiklerini kamuoyuna açıkladılar. Toplantıda söz alarak “Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi ikinci yüzyılında da çağdaş, aydınlık ve ileriye yürüyen kıt imkanlarla ülkemizi yeniden inşaa eden Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyen CHP Fatih İlçe Başkanı Yusuf Yetişgin, “Türkiye’nin fabrika ayarlarına altı okun ışığıyla geri dönüşü sağlayan tek çatı da Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ dedi.