FATİHLİLER CUMHURİYET COŞKUSUNU YAŞADI !!! Başkan Soner Özimer “Yürüyüşe katılan ve emek sunan herkese teşekkürler. 100. yıla 1 kala gelecek yüzyıllarda daha güçlü Cumhuriyet’e doğru adım adım gidiyoruz. Nice 100. Yıllara, Yaşasın Cumhuriyet!”

01.11.2022

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fatih’te coşkuyla kutlandı. CHP Fatih İlçe Başkanlığı tarafından tertip edilen Cumhuriyetimizin 99. Yılına binaen Fener Alayı düzenlendi. Coşkulu kutlamada ellerde meşaleler taşındı, dillerden Mustafa Kemal Atatürk düşürülmedi.

CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer’in himayesinde gerçekleştirilen Fener Alayı Fatih’in cadde ve sokaklarını meşaleler ile aydınlatırken vatandaşlar da evlerinin pencerelerine çıktı, alkışlarla coşkuya ortak oldu. Fener Alayına CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’da katılım sağladı.

Şehremini Saray Meydanı’nda Atatürk Büstü önüne çelenk sunulması ile başlayan kutlama, Fener Alayı’nın kortej halinde Kocamustafapaşa Meydana varması ile son buldu. Kalabalık meydana giriş yaptığında havai fişek gösterisi ise coşkuyu arttırdı. Cumhuriyetin 99. Yılına yakışır kutlama Fatihlilerin Atasına ne denli sahip çıktığını da göstermiş oldu.

Başkan Soner Özimer etkinliğin son bulmasından sonra “Yürüyüşe katılan ve emek sunan herkese teşekkürler. 100. yıla 1 kala gelecek yüzyıllarda daha güçlü Cumhuriyet’e doğru adım adım gidiyoruz. Nice 100. Yıllara, Yaşasın Cumhuriyet!” notunu sosyal medyadan yayımladı.

HABER: ENGİN BELLİ